32 Jarige Man

Iedere sessie weer terug naar de basis, een schilletje van die ui af. Met behulp van lichamelijke oefeningen, spiegelen en krachtige analyses, helpt Helene je door te dringen tot je kern om deze keer op keer weer een beetje beter te begrijpen. Het resultaat mag er zijn; loskomen van vooroordelen, beeldvorming, stereotypen,
angsten en aangeleerde gewoontes waardoor er ruimte ontstaat voor… jezelf.

Het is nu een maand of 4 geleden dat Helene en ik de laatste sessie hadden. Naast de besproken onderwerpen als m’n jeugd, ouders, relatie, werk versus privé, etc. was het laatste onderwerp afscheid nemen. Hoe toepasselijk. Een erg mooi afgerond resultaat waarbij we, nadat een onderwerp was gedefinieerd, altijd mooie,
goede en intensieve gesprekken hadden met het bovenstaande resultaat. Correctie: Helene praat niet zo vaak zelf. Ze laat je praten en wat ze dan zegt is raak.
Eigenlijk elke dag komt er wel iets voorbij, een gesprek, een confrontatie of een gedachte, waarin ik dankzij haar gegroeid ben. Zoals Helene het zou zeggen: ”Je hebt zelf het hardste gewerkt.”

Het introductiegesprek is het begin, werken moet je zelf doen maar vooral willen en iedere sessie is dan een ontdekking. Ik heb Helene erg hoog zitten. Echt een top coach / therapeut.