35 jarige Homoseksuele Man

Ik kwam bij Hélène terecht nadat mijn partner me attendeerde op zijn goede ervaringen bij Hélène. Het was voor mij in beginsel best een hele stap om bij een counselor aan te kloppen, maar ik heb er tot op de dag van vandaag totaal geen spijt van. Sterker nog, dankzij de gesprekken met Hélène ben ik mezelf veel beter gaan leren kennen en heb ik op diverse persoonlijke vlakken een bredere en diepere kijk gekregen. Een van deze vlakken is mijn homoseksualiteit. Een onderwerp waarvan ik dacht het een plekje gegeven te hebben, maar uit de gesprekken bleek dat het alsnog op meerdere manieren actief mijn doen en laten beïnvloedde. Zowel in heden als tijdens mijn jongere jaren. Dankzij deze inzichten heb ik situaties in het verleden en het heden beter leren begrijpen en is daaromtrent een stuk rust en verdere acceptatie ontstaan. Ik kan iedereen Hélène adviseren. Zelfs als je denkt nergens een issue mee te hebben, dan is het zelfs alsnog erg leerzaam om jezelf op meerdere vlakken beter te leren kennen en daardoor nog sterker in je schoenen te komen staan.