35 jarige Homoseksuele Man

Ik kwam bij Hélène terecht nadat mijn partner me attendeerde op zijn goede ervaringen bij Hélène. Het was voor mij in beginsel best een hele stap om bij een counselor aan te kloppen, maar ik heb er tot op de dag van vandaag totaal geen spijt van. Sterker nog, dankzij de gesprekken met Hélène ben ik mezelf veel beter gaan leren kennen en heb ik op diverse persoonlijke vlakken een bredere en diepere kijk gekregen. Een van deze vlakken is mijn homoseksualiteit. Een onderwerp waarvan ik dacht het een plekje gegeven te hebben, maar uit de gesprekken bleek dat het alsnog op meerdere manieren actief mijn doen en laten beïnvloedde. Zowel in heden als tijdens mijn jongere jaren. Dankzij deze inzichten heb ik situaties in het verleden en het heden beter leren begrijpen en is daaromtrent een stuk rust en verdere acceptatie ontstaan. Ik kan iedereen Hélène adviseren. Zelfs als je denkt nergens een issue mee te hebben, dan is het zelfs alsnog erg leerzaam om jezelf op meerdere vlakken beter te leren kennen en daardoor nog sterker in je schoenen te komen staan.

36 Jarige Vrouw

I was fortunate to have been referred to Helene in a time of deep personal and professional crisis. I cannot speak highly enough Helene’s support and proactive approach to working with me. Throughout the months we worked together, I was able to understand the ‘how’ and ‘why’ of my situation and to work steadily towards addressing difficult and painful issues in a supportive and non- judgemental environment.

An experienced, empathetic and considerate counsellor, Helene works very hard to facilitate a result focused approach at a pace empathetic to her clients needs.

It is in large part due to Helene’s honest, gentle, empathetic yet focused approach that I’m now, one year later thriving in my life, relationships and work .

I have no hesitation in recommending Compaan counselling – it will be a positively life changing experience! Helene, again, thank you.

32 Jarige Man

Iedere sessie weer terug naar de basis, een schilletje van die ui af. Met behulp van lichamelijke oefeningen, spiegelen en krachtige analyses, helpt Helene je door te dringen tot je kern om deze keer op keer weer een beetje beter te begrijpen. Het resultaat mag er zijn; loskomen van vooroordelen, beeldvorming, stereotypen,
angsten en aangeleerde gewoontes waardoor er ruimte ontstaat voor… jezelf.

Het is nu een maand of 4 geleden dat Helene en ik de laatste sessie hadden. Naast de besproken onderwerpen als m’n jeugd, ouders, relatie, werk versus privé, etc. was het laatste onderwerp afscheid nemen. Hoe toepasselijk. Een erg mooi afgerond resultaat waarbij we, nadat een onderwerp was gedefinieerd, altijd mooie,
goede en intensieve gesprekken hadden met het bovenstaande resultaat. Correctie: Helene praat niet zo vaak zelf. Ze laat je praten en wat ze dan zegt is raak.
Eigenlijk elke dag komt er wel iets voorbij, een gesprek, een confrontatie of een gedachte, waarin ik dankzij haar gegroeid ben. Zoals Helene het zou zeggen: ”Je hebt zelf het hardste gewerkt.”

Het introductiegesprek is het begin, werken moet je zelf doen maar vooral willen en iedere sessie is dan een ontdekking. Ik heb Helene erg hoog zitten. Echt een top coach / therapeut.