Hélène van Bijnen

Helene-van-BijnenHomospecifieke hulpverlener, therapeut, verpleegkundige, counselor, coach, verschillende opleidingen en workshops gevolgd in lichaamsgericht werken, focussen en mindfulness.

Rustig, stevig en tegelijkertijd zacht aanwezig zijn, zonder oordeel, eerlijk, empathisch en ondersteunend, goed luisteren, dat zijn enkele van de kwaliteiten die cliënten mij teruggeven.

Bij het homocohort van de GGD Amsterdam heb ik veel ervaring opgedaan als sociaal verpleegkundige soa/hiv. Mijn nieuwsgierigheid naar de achtergrond van gedrag is hier geprikkeld. Hoe komt het dat je wel anders wilt, maar dat het niet altijd lukt om het anders te doen.
Dat heeft er toe geleid, dat ik in 2002 de opleiding tot coach en counselor ben gaan doen. In 2005 ben ik een eigen praktijk gestart; De focus is hier in steeds meer verschoven naar lichaamsgericht werken.

Ik ben geregistreerd lid van de LVPW) Landelijke Vereniging van Psychosicoaal Werkenden) en de RBCZ.

Als Registertherapeut val ik onder het Tuchtrecht van Tuchtcollege Complementaire Zorg (TCZ ) en ben ik aangesloten bij Geschillencommissie Stichting Complementaire en Alternatieve Gezondheidszorg (SCAG).

KvKnr: 34321106